Žabky Birkenstock Arizona Kids BS Jr 1019147

Dočasně nedostupné
Žabky Birkenstock Arizona Kids BS Jr 1019147
Kód:
i476_1127016
EAN:
4061416382049
Hmotnost:
0.400
Výrobce:
Birkenstock
Produkt je vyprodaný. Prosím vyberte si z náhradního produktu níže, děkujeme.
Popis

Žabky Birkenstock Arizona Kids BS

BIRKENSTOCK Arizona je opravdovou klasikou, která již po desetiletí zaujme svým nadčasovým designem. Dvoupáskový sandál perfektně sedí na dětské noze - i při těch nejbláznivějších aktivitách. Sandál se představuje v novém vzhledu - s extravagantní, elektrizující metalickou úpravou. Lesklá fóliová úprava umožňuje této klasice zazářit novým způsobem a univerzálně zatraktivní každý vzhled. Barevně sladěná podrážka a přezky dotvářejí sofistikovaný vzhled boty. Svrchní materiál je z kůži šetrného a odolného syntetického materiálu Birko-Flor®.

Anatomicky tvarovaná stélka z korku a latexu
Svršek: Birko-Flor®.
Podšívka: velurová kůže
Podešev: pěna EVA
Detaily: Dva pásky, každý opatřený individuálně nastavitelnou kovovou přezkou
"Made in Germany"

Materiál svršku: Birko-Flor®Materiál Birko-Flor® je vyroben ze snadno udržovatelného a hygienického PVC, které je z vnitřní strany podšito měkkou, prodyšnou fleecovou vrstvou. Vysoce kvalitní, pohodlný, odolný materiál, který je velmi šetrný k pokožce.
Stélka obuvi: semišElastická kožená podšívka, která je šetrná k pokožce, obepne vaše nohy a přizpůsobí se jejich tvaru. Otevřený, porézní, a tedy prodyšný povrch zajišťuje příjemné klima pro vaše nohy i při té nejnáročnější fyzické aktivitě.
Materiál stélky: korekKorek je ekologický materiál získávaný z kůry korkového dubu. Tento přírodní produkt má izolační vlastnosti a poskytuje velmi dobré odpružení.
Podešev: EVATPlast EVA (kopolymer ethylenu a vinylacetátu) je vysoce kvalitní, velmi lehký a pružný materiál, který poskytuje velmi dobré odpružení, vyrovnává drobné nerovnosti v terénu a jemně tlumí každý krok.

Parametry
KategorieBoty
genderDěti
SportŽivotní styl
Typ výrobkuŽabky / žabky
Typ montážeNastavení popruhu
BarvaHnědá, černá
Stránky mohou obsahovat produkty určené pro starší 18-ti let.

Je mi více než 18.

Vstoupit
Odejít
Tvorba a pronájem eshopů BINARGON.cz